Kesan suhu, tekanan dan jenis tepung terhadap ciri-ciri fizikokimia dan sensori salutan nuget ayam semasa penggorengan /
Saved in:
主要作者: | Salma Mohamad Yusop |
---|---|
格式: | Thesis 圖書 |
語言: | Malay |
出版: |
Bangi :
Fakulti Sains Dan Teknologi, Universiti Kebangsaan Malaysia,
2006
|
主題: | |
標簽: |
添加標簽
沒有標簽, 成為第一個標記此記錄!
|
相似書籍
-
Pemformulasian bahan salut, ciri-ciri fiziko-kimia dan penerimaan Nuget Ayam /
由: Loi, Wai Choo
出版: (1999) -
Kesan beberapa jenis tepung terhadap ciri-ciri salutan produk ayam goreng bersalut /
由: Khairunizah Hazila Khalid
出版: (2006) -
Effects of Cooking Medium and Batter Formulation on Quality Attributes Of Fried Fish Fillets
由: Moradi, Yazdan
出版: (2008) -
Correlation of acrylamide with precursors and colour in frozen par-fried french fries
由: Baroogh, Babak Hatami
出版: (2012) -
Kesan lemak sawit merah terhadap vitamin E, ciri fizikokimia dan pengoksidaan nuget ayam semasa penyimpanan sejuk beku dan penggorengan /
由: Nurkhuzaiah Kamaruzaman