Kesan lemak sawit merah terhadap vitamin E, ciri fizikokimia dan pengoksidaan nuget ayam semasa penyimpanan sejuk beku dan penggorengan /
Saved in:
主要作者: | Nurkhuzaiah Kamaruzaman (Author) |
---|---|
格式: | Thesis 图书 |
语言: | Malay |
主题: | |
标签: |
添加标签
没有标签, 成为第一个标记此记录!
|
相似书籍
-
Assessment of processing technologies in the optimisation of marinating ready-to-eat chicken : effects on product quality and sensory attributes /
由: Salma Mohamad Yusop -
Ethno-cultural taste preferences of the 3 main ethnic groups in Malaysia /
由: Wong, Pin Huey
出版: (1991) -
Pemformulasian bahan salut, ciri-ciri fiziko-kimia dan penerimaan Nuget Ayam /
由: Loi, Wai Choo
出版: (1999) -
Kesan gantian kulit ayam dengan lemak kelapa sawit dalam pemformulasian nuget ayam /
由: Alina Abdul Rahim
出版: (2000) -
Kesan suhu, tekanan dan jenis tepung terhadap ciri-ciri fizikokimia dan sensori salutan nuget ayam semasa penggorengan /
由: Salma Mohamad Yusop
出版: (2006)